DJW - Logo
 

Quiz verplaatst naar 1 oktober!


Onze jaarlijkse Quiz is door omstandigheden verplaatst naar vrijdag 1 oktober. Geert Vanderoy en zijn team serveren jullie opnieuw een avond vol weetjes en plezier. Schrijf je nu in!

Verslag Seniorendag 2021


De jaarlijkse Seniorendag heeft opnieuw plaatsgevonden en daarbij hoort natuurlijk het traditionele verslag van de pen van Alain Sohie. Lees en geniet.

Download de Tennis Vlaanderen app op je smartphone


We hebben gemerkt dat Tennis Vlaanderen applicatie voor op je smartphone nog te weinig bekend is bij onze leden, terwijl het een heel belangrijk communicatiemiddel is en wordt. Downloaden is de boodschap!

Steun De Jonge Wingerd kosteloos via Trooper


De club heeft zich recent aangesloten op het platform Trooper en dat betekent dat al onze leden en sympathisanten ons vanaf nu bij een online aankoop kosteloos kunnen steun. Met enkele simpele klikken, breng jij wat extra geld in het laatje voor de werking van de club.


LEES VERDER

Schrijf je nu in voor ons Zomer Enkeltornooi

Het gezelligste tennistornooi van Vlaams-Brabant staat voor de deur en de inschrijvingen lopen vlot binnen. Zorg dat je er op tijd bij bent, want in sommige reeksen zijn de plaatsen beperkt. 

Activiteiten in juli

Twee dubbelavonden en een enkeltornooi. Dat staat er nog op het programma in deze eerste maand van de zomervakantie.

Ledenbijdrage: Het belang van een goede bespanning

Onze leden Alexander Van den Bosch en Sandi Kozorog doken in hun pen. Het resultaat is een fijne doorlezer over het belang van je bespanning. Deze twee gediplomeerde bespanners vertellen je alles wat je moet weten over de snaren als de “motor” van je tennisracket en je spel.

Schrijf je in voor het Zomer Dubbeltornooi

De inschrijvingen voor het Zomer Dubbeltornooi zijn geopend en lopen als een trein. Aarzel niet en schrijf je in. Er is keuze uit 15 mooie reeksen.

Opening Zomerseizoen: Dubbelnamiddag op 29 Mei

Het eerste evenement van het zomerseizoen is een feit. Op zaterdag 29 mei ontvangen we onze leden vanaf 15 uur graag op de club voor een zonovergoten dubbelnamiddag vol tennis.

Inschrijvingen zomer 2021


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2021.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2021


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2021, stuur dan vóór 31 januari 2021 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Luc Debroux

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan de stoerste motard van de club: Luc Debroux. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media