DJW - Logo
 

Bericht aan al onze winterleden rond situatie tennishal


De Koldamsite ondergaat de komende jaren een stevige metamorfose en zoals dat gaat bij werken treden er hier en daar problemen op. Alle info vind je hier.

De seniorendag: opnieuw een schot in de roos


Een van de mooiste tradities op De Jonge Wingerd is de seniorendag. Die mannen worden misschien wel een dagje ouder, maar elk jaar gaan ze er weer keihard voor. En dat levert elk jaar een schitterend verhaal op van Alain Sohie. Leesvoer dat niet overgeslaan mag worden!

GDPR: De Jonge Wingerd respecteert je persoonlijke gegevens


De nieuwe Europese wetgeving GDPR (nieuwe privacyregels) gelden vanaf 25 mei 2018. Velen van jullie hebben hier ongetwijfels al tientallen mails over ontvangen. Voor ons wijzigt er weinig tot niets. 


LEES VERDER

Neem deel aan onze jaarlijkse enquĂȘte!

De input van onze leden is erg belangrijk voor de werking en de toekomst van de club. Daarom vragen we jullie elk jaar om enkele minuten vrij te maken en deel te nemen aan onze jaarlijkse enquête.

Activiteiten in september

Op De Jonge Wingerd leeft het altijd en dat is in september niet anders. Deze keer trekken we zelfs eens naar buiten om het - een beetje - bont te maken op de Druivenfeesten. Een overzicht van onze september-activiteiten.

Schrijf je in voor ons Intern Dubbel Clubkampioenschap

Na een alweer ronduit geslaagde editie van ons Zomer Enkeltornooi willen we onze leden niet op hun competitieve honger laten zitten. Dit jaar is ons intern clubkampioenschap in een nieuw jasje gestoken onder impuls van uitbater Rudi en serveert hij je het Intern Dubbel Clubkampioenschap.

Schrijf je in voor het Zomer Enkeltornooi + 3 dubbelreeksen

De hoogmis van het tennisseizoen staat voor de deur, want van 26 juli tot en met 5 augustus staat het Zomer Enkeltornooi van De Jonge Wingerd op het programma. Het beste tennis zie je dus tien dagen lang op onze club 


Bereikbaarheid Jonge Wingerd tijdens werken Koldamsite

Jullie hebben het vast al gemerkt dat de sporthal momenteel volledig wordt afgebroken en de Koldamsite stevig onder handen genomen wordt. Dat betekent voor De Jonge Wingerd dat er geen toegang meer is tot de rotonde en de parkeerplaatsen aan de sporthal. Lees hier meer over de alternatieven.

Inschrijvingen zomer 2019


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2019.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2019


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2019, stuur dan vóór 31 januari 2019 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Gerard Vonck

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan ‘gouwe ouwe’ Gerard Vonck. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media