DJW - Logo
 

Opnieuw een Winterdubbeltornooi in 2018


Terwijl 2017 op zijn einde loopt en de winter het land binnen sluipt, blikken we toch al eens graag vooruit naar 2018 met een nieuw dubbeltornooi en de jaarlijkse Algemene Vergadering. 

Kenzo Vermeesch nieuw hoofd tennisschool


Groot nieuws uit het hart van de club. Met trots kondigen we aan dat Kenzo Vermeesch de rol als hoofd van Tennisschool Jonge Wingerd op zich zal nemen.

€ 1432,68 voor het goede doel Bednet!


 

De paella was opnieuw een voltreffer afgelopen Druivenfeesten en goed voor niet minder dan € 1432,68 die integraal naar het goede doel Bednet gaat.

De nieuwe clubkledij is er


Na een jaartje van afwezigheid hebben we in 2017 opnieuw clubkledij voorzien. Alle outfits voor jong en oud kan je bekijken via deze link: https://drive.google.com/file/d/0Bx-ytYDWB-Q-M0dGS3AwQ0t3Uk0/view

Tijdens het aankomende Winterdubbeltornooi is er op zaterdag 4 maart van 11u tot 18u meteen een eerste pasdag. Voor bestellingen en verdere informatie kan je terecht bij Marit via marit.boydens@hotmail.be .


LEES VERDER

Inschrijvingen zomer 2018


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2018.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2018


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2018, stuur dan vóór 31 januari 2018 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Isabelle Hendrickx

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan een juweel van onze club: Isabelle Hendrickx. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media