DJW - Logo
 

Reserveer een winterveld op het nieuw overdekte terrein 4.


Heb je vanaf januari interesse in een vast winteruur op terrein 4? Bekijk hier welk uren nog vrij zijn.

We zijn ook in 2022 een Jeugdvriendelijke Tennisclub


Met trots mag TC De Jonge Wingerd zich ook in 2022 een Jeugdvriendelijke Tennisclub noemen. Een mooie erkenning voor de jeugdwerking.

Vul onze jaarlijkse enquête in!


De stem en input van onze leden horen is enorm belangrijk. Daarom vragen we 10 minuten van jullie tijd om onze enquête in te vullen.

Download de Tennis Vlaanderen app op je smartphone


We hebben gemerkt dat Tennis Vlaanderen applicatie voor op je smartphone nog te weinig bekend is bij onze leden, terwijl het een heel belangrijk communicatiemiddel is en wordt. Downloaden is de boodschap!


LEES VERDER

Nieuwe coronamaatregelen op de sportsite vanaf 1 november

Door de stijgende coronacijfers stelt de gemeente Hoeilaart enkele nieuwe beperkende maatregelen in om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Uitbreiding van de tennishal

In het kader van het gemeentelijke Masterplan wordt terrein 4 overdekt en wordt de all-weather ondergrond vervangen door gravel. Op maandag 18 oktober zijn de werken gestart.

Verslag Seniorendag 2021

De jaarlijkse Seniorendag heeft opnieuw plaatsgevonden en daarbij hoort natuurlijk het traditionele verslag van de pen van Alain Sohie. Lees en geniet.

Quiz verplaatst naar 1 oktober!

Onze jaarlijkse Quiz is door omstandigheden verplaatst naar vrijdag 1 oktober. Geert Vanderoy en zijn team serveren jullie opnieuw een avond vol weetjes en plezier. Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor ons Zomer Enkeltornooi

Het gezelligste tennistornooi van Vlaams-Brabant staat voor de deur en de inschrijvingen lopen vlot binnen. Zorg dat je er op tijd bij bent, want in sommige reeksen zijn de plaatsen beperkt. 

Inschrijvingen zomer 2021


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2021.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2021


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2021, stuur dan vóór 31 januari 2021 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Luc Debroux

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan de stoerste motard van de club: Luc Debroux. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media