DJW - Logo
 

Infoavond op vrijdag 1 februari 2019


Op vrijdag 1 februari 2019 nodigen we al onze leden, maar ook alle andere personen die interesse hebben om De Jonge Wingerd te leren kennen uit op onze 'Infoavond: Dit serveert De Jonge Wingerd in 2019'. Iedereen is vanaf 19u30 welkom in het Felix Sohiecentrum.

Bericht aan al onze winterleden rond situatie tennishal


De Koldamsite ondergaat de komende jaren een stevige metamorfose en zoals dat gaat bij werken treden er hier en daar problemen op. Alle info vind je hier.

GDPR: De Jonge Wingerd respecteert je persoonlijke gegevens


De nieuwe Europese wetgeving GDPR (nieuwe privacyregels) gelden vanaf 25 mei 2018. Velen van jullie hebben hier ongetwijfels al tientallen mails over ontvangen. Voor ons wijzigt er weinig tot niets. 

De seniorendag: opnieuw een schot in de roos


Een van de mooiste tradities op De Jonge Wingerd is de seniorendag. Die mannen worden misschien wel een dagje ouder, maar elk jaar gaan ze er weer keihard voor. En dat levert elk jaar een schitterend verhaal op van Alain Sohie. Leesvoer dat niet overgeslaan mag worden!


LEES VERDER

Inschrijvingen zomer 2019


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2019.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2019


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2019, stuur dan vóór 31 januari 2019 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


22.02.2019 - Start Winterdubbeltornooi Volwassenen

03.03.2019 - Finaledag Winterdubbeltornooi Volwassene

04.03.2019 - Start Jeugdtornooi Winter

09.03.2019 - Finaledag Jeugdtornooi Winter

In de kijker


Gerard Vonck

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan ‘gouwe ouwe’ Gerard Vonck. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media