DJW - Logo
 

TC DE JONGE WINGERD ZOEKT NIEUWE UITBATER


Het hing al een tijdje in de lucht maar nu heeft onze uitbater Geert zijn beslissing definitief bekendgemaakt: Hij zal volgend zomerseizoen de chalet NIET uitbaten.

Wij hebben begrip voor zijn beslissing. Evenwel vinden we het jammer want Geert had dit seizoen een goede reputatie opgebouwd bij leden en toevallige bezoekers.

Dit leidt ons naar de hamvraag: wie baat de chalet uit in 2010 (en daaropvolgende jaren)? Jij misschien? Een vriend, een kennis , een familielid, een buur, …?

 Wat bieden we?

Een niet-alledaagse maar leuke tenniswerkomgeving zonder stress. Rendabele job.Jaarlijks van april tot oktober. We geven de voorkeur aan kandidaten die de job op langere termijn bezien. Regelmatige evaluatiegesprekken.

 Wie zoeken we?

Een Nederlandstalige persoon met inzet, sociaal, interesse in tennis en sport in het algemeen. De uitbater verzorgt de bediening van drank en restauratie tijdens de openingsuren en clubactiviteiten. In deze functie ben je een belangrijke aanspreekpersoon voor de leden en voer je ook enkele (kleinere) taken uit in het belang van de dagelijkse werking van de tennisclub.

Vereisten: Zelfstandig statuut.

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand,wil je er meer over weten?Laat het per antwoord weten aan onze voorzitter!

Hij is telefonisch bereiken op de 0497424396 of electronisch via paul.beetens@telenet.be

Het bestuur kijkt uit naar je reactie!
LEES VERDER

Programma 2017

Haal de agenda's maar boven en duid enkele data alvast met rood in je agenda. Hier is het programma 2017 van de Jonge Wingerd. Kleine wijzigingen kunnen wel nog optreden.

Special Nieuwsbrief Beleidsweekend

Het bestuur van de Jonge Wingerd houdt jaarlijks een beleidsdag waarin de enquêteresultaten en de werking van de club uitgebreid besproken worden. Daar horen enkele belangrijke beslissingen bij en in deze nieuwsbrief willen we onze leden graag op de hoogte stellen van de veranderingen die binnen onze club plaatsvinden in de nabije toekomst.

Het Seniorentornooi: Alweer een schot in de roos

Het was dit jaar al de 14de keer dat onze fitste senioren op 1 september aan hun Seniorentornooi begonnen. Voor onze oudere leden is het steevast een dag om lang naar uit te kijken. Dat is het ook elk jaar voor Alain Sohie. In zijn eigen woorden en onder de titel 'De Zoveelste seniorendag, en toch steeds uniek', schenkt hij ons het relaas van een prachtige tennisdag.

Het Nieuwsblad Criterium Enkeltornooi is begonnen!

Het hoogtepunt van het jaar is eindelijk daar, want afgelopen donderdag 21 juli is ons Enkeltornooi begonnen. Nog tot 31 juli kan je er dagelijks terecht voor toptennis, maar ook voor een gezellig hapje of drankje.

Snauwaert-dubbelavond op 15 juli

Volgende week vrijdag 15 juli staat er een speciale dubbelavond op het programma, want het herboren tennismerk Snauwaert biedt je die avond de kans om al hun tennisrackets en tennisballen gratis uit te testen.

Wijziging Dubbeltornooi: Reeks Heren 10 tot 140 punten

Er is een wijziging aangebracht in de reeksen van ons dubbeltoernooi. De reeks Heren 6 van 10 tot 140 punten was eerst enkel voor mannen vanaf 35 jaar. Die leeftijdslimiet is nu opgeheven en dus is het een open reeks voor alle leeftijden.

De interclub is begonnen!

De interclubcompetitie is officieel van start gegaan! Op woensdag 13 april bijt de jeugd de spits af. Zaterdag 16 april beginnen de vrouwen eraan en op zondag 17 april gaan de mannen op zoek naar hun eerste overwinningen.

TC De Jonge Wingerd vs. Kim Clijsters Academy

Op zondag 10 april staat er een bijzondere vriendschappelijke ontmoeting op het programma. De jeugd van De Jonge Wingerd neemt het die dag op tegen de jeugd van TC De Boneput, ook gekend als de Kim Clijsters Academy.

Programma 2016

Hieronder het programma van dit jaar. Last-minute wijzigingen zijn zeldzaam maar niet uitgesloten.

Inschrijvingen zomer 2016


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2016.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2016


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2016, stuur dan vóór 31 januari 2016 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Kenzo Vermeesch

Kenzo Vermeesch mag met recht en rede de meest bezige bij op onze tennisclub genoemd. Hij eet en slaapt tennis en tijdens het tornooi leek hij er zelfs even te leven. Er doen zelfs geruchten de ronde dat hij in zijn slaap nog zijn backhand oefent. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media