DJW - Logo
 

TC DE JONGE WINGERD ZOEKT NIEUWE UITBATER


Het hing al een tijdje in de lucht maar nu heeft onze uitbater Geert zijn beslissing definitief bekendgemaakt: Hij zal volgend zomerseizoen de chalet NIET uitbaten.

Wij hebben begrip voor zijn beslissing. Evenwel vinden we het jammer want Geert had dit seizoen een goede reputatie opgebouwd bij leden en toevallige bezoekers.

Dit leidt ons naar de hamvraag: wie baat de chalet uit in 2010 (en daaropvolgende jaren)? Jij misschien? Een vriend, een kennis , een familielid, een buur, …?

 Wat bieden we?

Een niet-alledaagse maar leuke tenniswerkomgeving zonder stress. Rendabele job.Jaarlijks van april tot oktober. We geven de voorkeur aan kandidaten die de job op langere termijn bezien. Regelmatige evaluatiegesprekken.

 Wie zoeken we?

Een Nederlandstalige persoon met inzet, sociaal, interesse in tennis en sport in het algemeen. De uitbater verzorgt de bediening van drank en restauratie tijdens de openingsuren en clubactiviteiten. In deze functie ben je een belangrijke aanspreekpersoon voor de leden en voer je ook enkele (kleinere) taken uit in het belang van de dagelijkse werking van de tennisclub.

Vereisten: Zelfstandig statuut.

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand,wil je er meer over weten?Laat het per antwoord weten aan onze voorzitter!

Hij is telefonisch bereiken op de 0497424396 of electronisch via paul.beetens@telenet.be

Het bestuur kijkt uit naar je reactie!
LEES VERDER

Kenzo Vermeesch nieuw hoofd tennisschool

Groot nieuws uit het hart van de club. Met trots kondigen we aan dat Kenzo Vermeesch de rol als hoofd van Tennisschool Jonge Wingerd op zich zal nemen.

Dit was de seniorendag 2017

Er zijn heel veel mooie tradities, maar één van de mooiste in onze club en zelfs de Druivenstreek bij uitbreiding is het senioren op de Jonge Wingerd. Naar even goede traditie vat Alain Sohie het voor ons samen in een schitterend verhaal.

Stand Jonge Wingerd op de Druivenfeesten

Naar goede gewoonte is De Jonge Wingerd opnieuw present op de Druivenfeesten in Hoeilaart. Ons vast stekje blijft onveranderd dus zien we jullie graag terug op 16 en 17 september op de hoek van het kruispunt aan de kant van de vijver.

Vacature: nieuw hoofd van de tennisschool

Na een tiental jaren van tomeloze inzet voor de Tennisschool De Jonge Wingerd en voor de club besloot Vincent Van Zuijlen om er een punt achter te zetten op 31/03/2018. De club gaat nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de tennisschool.

Het Enkeltornooi is gestart!

Het hoogtepunt van het jaar is opnieuw daar, want van 27 juli tot en met 6 augustus spreekt de hele Druivenstreek nog slechts over één ding: het Enkeltornooi van De Jonge Wingerd! Bekijk hier de dagplanning.

Meisjes U15 Vlaams-Brabants Kampioen

De interclub is voorbij, maar één team stak er met kop en schouders bovenuit: de meisjes U15/3. Emma, Clara en Amélie kroonden zich op 25 juni tot kampioen van Vlaams-Brabant. Een geweldige prestatie!

Schrijf je nu in voor het intern clubtornooi

Het Zomer Dubbeltornooi ligt nog maar net achter ons, maar wie de smaak van de competitie te pakken heeft, moet niet lang wachten op een nieuwe uitdaging. Van 3 tot 9 juli verwachten we dat al onze leden meestrijden voor de titel van clubkampioen.

Lekker eten tijdens het Dubbeltornooi

De temperaturen stijgen de pan uit en dus komt het Zomer Dubbeltornooi nu op volle toeren. Wie naast het tennissen ook wil genieten van een lekkere maaltijd of een lekker drankje heeft keuze genoeg.

Start van het Zomer Dubbeltornooi

Samen met ons Dubbeltornooi kan de zomer nu echt beginnen. Er zijn maar liefst 13 reeksen. Wie er allemaal speelt en om hoe laat je moet komen supporteren, vind je hier terug op de dagplanning.

De interclub 2017 is begonnen!

Fed Cup? Davis Cup? Neen, de interclub! Vanaf nu kan je op de velden van de Jonge Wingerd elk weekend komen genieten van spannende wedstrijden tegen de vele andere clubs uit Vlaams-Brabant.

De nieuwe clubkledij is er

Na een jaartje van afwezigheid hebben we in 2017 opnieuw clubkledij voorzien. Alle outfits voor jong en oud kan je bekijken via deze link: https://drive.google.com/file/d/0Bx-ytYDWB-Q-M0dGS3AwQ0t3Uk0/view

Tijdens het aankomende Winterdubbeltornooi is er op zaterdag 4 maart van 11u tot 18u meteen een eerste pasdag. Voor bestellingen en verdere informatie kan je terecht bij Marit via marit.boydens@hotmail.be .

Programma 2017

Sla jullie agenda's al maar open, want ook in het aankomende winterseizoen voorzien we jullie van heel wat leuke activiteiten op en naast het tennisveld. Dit zijn al enkele niet te missen agendapunten.

Inschrijvingen zomer 2017


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2017.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2017


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2017, stuur dan vóór 31 januari 2017 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Eric Horevoets

Eric Horevoets is een relatief jong lid van De Jonge Wingerd, in figuurlijke zin dan. Maar intussen is het wel een bekend gezicht in en rond de chalet. Het tennissen, dat gaat door omstandigheden momenteel wat moeilijker. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media