DJW - Logo
 

TC DE JONGE WINGERD ZOEKT NIEUWE UITBATER


Het hing al een tijdje in de lucht maar nu heeft onze uitbater Geert zijn beslissing definitief bekendgemaakt: Hij zal volgend zomerseizoen de chalet NIET uitbaten.

Wij hebben begrip voor zijn beslissing. Evenwel vinden we het jammer want Geert had dit seizoen een goede reputatie opgebouwd bij leden en toevallige bezoekers.

Dit leidt ons naar de hamvraag: wie baat de chalet uit in 2010 (en daaropvolgende jaren)? Jij misschien? Een vriend, een kennis , een familielid, een buur, …?

 Wat bieden we?

Een niet-alledaagse maar leuke tenniswerkomgeving zonder stress. Rendabele job.Jaarlijks van april tot oktober. We geven de voorkeur aan kandidaten die de job op langere termijn bezien. Regelmatige evaluatiegesprekken.

 Wie zoeken we?

Een Nederlandstalige persoon met inzet, sociaal, interesse in tennis en sport in het algemeen. De uitbater verzorgt de bediening van drank en restauratie tijdens de openingsuren en clubactiviteiten. In deze functie ben je een belangrijke aanspreekpersoon voor de leden en voer je ook enkele (kleinere) taken uit in het belang van de dagelijkse werking van de tennisclub.

Vereisten: Zelfstandig statuut.

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand,wil je er meer over weten?Laat het per antwoord weten aan onze voorzitter!

Hij is telefonisch bereiken op de 0497424396 of electronisch via paul.beetens@telenet.be

Het bestuur kijkt uit naar je reactie!
LEES VERDER

Programma 2016

Ziehier de activiteitenkalender voor 2016.

Handig om je persoonlijke agenda 2016 te plannen en je favoriete activiteiten niet te missen! Gebeurlijke wijzigingen zullen tijdig ter kennis worden gebracht.

Jonge Wingerd op Gewestelijke Masters Vlaams Brabant

Drie clubleden wisten zich, als hoogstgerangschikten in de ranking van Het Nieuwsblad Criterium, te plaatsen voor de Gewestelijke Masters Vlaams-Brabant georganiseerd in TC Grand Slam te Tienen.

Relaas Seniorentornooi 2015

Het zoveelste seniorentornooi komt eraan.

Maar dit jaar wordt het een eenvoudige editie.

Woorden als prachtig, gezellig, prima organisatie, schitterend weer, niet te missen, fantastisch, en nog zoveel mooie woorden zal je me niet zien gebruiken.

Ook geen moeilijke woorden als synoniemen, overtreffende trap, metaforen, accuraat, heroïsch of idyllisch, ambeteiren of oechele.  

Dit wordt een verslag, zo saai als ’t maar kan, een verslag zonder fantasie, met alleen de naakte feiten, de scores, de vele missers, het gezaag aan de toog, enfin, de moeite ni om te lezen.

Hier komt het.

Maak kennis met Rudi, onze nieuwe uibater

Vandaag wordt het nieuwe zomerseizoen opgeslagen met de openingsdubbeldag en openingsreceptie.

Meteen het ideale moment om kennis te maken met onze nieuwe uitbater Rudi.

Inschrijven zomerseizoen 2015

Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2015.

Vanaf dit jaar gebeurt dit enkel en alleen via www.tennisvlaanderen.be

Inschrijving 2015


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2015: Vanaf dit jaar gebeurt dit enkel en alleen via www.tennisvlaanderen.be.

Ga via www.tennisvlaanderen.be naar het clubdashboard van onze club en schrijf je in. Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club is ongewijzigd: BE81 734132261024

Bekijk het demo-filmpje voor meer info.

Voor de interclub 2015 jeugd / volwassenen: stuur een mailtje voor 31/01/2015 naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Marie Braam

Deze avontuurlijke, toverende boekenwurm loopt al 10 jaar rond op De Jonge Wingerd en bereikte vorig jaar met haar vriendinnen de interclub finale van Vlaams-Brabant. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media