DJW - Logo
 

Edouard 'Ward' Vossius overleden


Onze club vernam vandaag het overlijden van de heer Edouard Vossius.
 
Hij werd geboren te Sint-Truiden op 16 januari 1925 en is overleden in het Regionaal Heilig Hartziekenhuis te Leuven op 16 februari 2011.

Edouard was een sportief persoon die zijn hart en ziel stak in tennis, voornamelijk De Jonge Wingerd. Jarenlang was hij uitbater van de chalet, heeft hij privé lessen gegeven, en tornooien onder vrienden gespeeld tot op de leeftijd van 83 jaar.
 
Zijn familie nodigen daarom alle tennissers met wie hij een band had uit om samen met hen afscheid te nemen van Edouard in de parochiekerk van Sint-Clemens, Gemeenteplein te Hoeilaart op woensdag 23 februari 2011 om 10 uur.

De club biedt zijn familie langs deze weg haar medeleven aan.
LEES VERDER

Inschrijvingen zomer 2021


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2021.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2021


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2021, stuur dan vóór 31 januari 2021 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Luc Debroux

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan de stoerste motard van de club: Luc Debroux. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media