DJW - Logo
 

Clubkledij passen en bestellen


We behouden dit jaar onze knappe clubkledij van vorig jaar. Wie deze nog niet heeft besteld, wil bijbestellen of graag eens wil passen, kan dat op de volgende data:

- De eerste zondag van het Winterdubbeltornooi 25 februari van 15 tot 18 uur
- Na de algemene vergadering op 20 maart
- Tijdens de openingsavond op 13 maart

 

Bestellen kan meteen tijdens het pasmoment. Alle outfits en prijzen kan je bekijken via deze link: https://drive.google.com/file/d/0Bx-ytYDWB-Q-M0dGS3AwQ0t3Uk0/view
LEES VERDER

Bericht aan al onze winterleden rond situatie tennishal

De Koldamsite ondergaat de komende jaren een stevige metamorfose en zoals dat gaat bij werken treden er hier en daar problemen op. Alle info vind je hier.

Neem deel aan onze jaarlijkse enquĂȘte!

De input van onze leden is erg belangrijk voor de werking en de toekomst van de club. Daarom vragen we jullie elk jaar om enkele minuten vrij te maken en deel te nemen aan onze jaarlijkse enquête.

Activiteiten in september

Op De Jonge Wingerd leeft het altijd en dat is in september niet anders. Deze keer trekken we zelfs eens naar buiten om het - een beetje - bont te maken op de Druivenfeesten. Een overzicht van onze september-activiteiten.

De seniorendag: opnieuw een schot in de roos

Een van de mooiste tradities op De Jonge Wingerd is de seniorendag. Die mannen worden misschien wel een dagje ouder, maar elk jaar gaan ze er weer keihard voor. En dat levert elk jaar een schitterend verhaal op van Alain Sohie. Leesvoer dat niet overgeslaan mag worden!

Schrijf je in voor ons Intern Dubbel Clubkampioenschap

Na een alweer ronduit geslaagde editie van ons Zomer Enkeltornooi willen we onze leden niet op hun competitieve honger laten zitten. Dit jaar is ons intern clubkampioenschap in een nieuw jasje gestoken onder impuls van uitbater Rudi en serveert hij je het Intern Dubbel Clubkampioenschap.

GDPR: De Jonge Wingerd respecteert je persoonlijke gegevens

De nieuwe Europese wetgeving GDPR (nieuwe privacyregels) gelden vanaf 25 mei 2018. Velen van jullie hebben hier ongetwijfels al tientallen mails over ontvangen. Voor ons wijzigt er weinig tot niets. 

Schrijf je in voor het Zomer Enkeltornooi + 3 dubbelreeksen

De hoogmis van het tennisseizoen staat voor de deur, want van 26 juli tot en met 5 augustus staat het Zomer Enkeltornooi van De Jonge Wingerd op het programma. Het beste tennis zie je dus tien dagen lang op onze club 


Bereikbaarheid Jonge Wingerd tijdens werken Koldamsite

Jullie hebben het vast al gemerkt dat de sporthal momenteel volledig wordt afgebroken en de Koldamsite stevig onder handen genomen wordt. Dat betekent voor De Jonge Wingerd dat er geen toegang meer is tot de rotonde en de parkeerplaatsen aan de sporthal. Lees hier meer over de alternatieven.

Schrijf je in voor ons Zomer Dubbeltornooi!

Van 15 juni tot en met 24 juni is het al dubbel wat de klok slaat op De Jonge Wingerd. De inschrijvingen sluiten we af op 13 juni, dus wees er nog snel bij!

Kwis op 25 mei onder leiding van Geert Vanderoy en dochters

Een traditie waar we niet meer van afstappen is onze jaarlijkse kwis op de tennis. Dit jaar wordt deze avond vol kennis en weetjes georganiseerd door Geert Vanderoy en zijn dochters.

De interclub is begonnen!

Het tennisseizoen is nu echt geopend, want ook de interclub is begonnen. Vanaf nu kan je elk weekend komen supporteren voor onze competitieve spelers.

Buitenvelden bespeelbaar vanaf 6 april

De buitenvelden hebben hun jaarlijkse onderhoudsbeurt gekregen en zullen vanaf vrijdag 6 april bespeelbaar zijn. 

Hernieuw nu je zomerlidmaatschap en vermijd extra kosten!

Voordelig lid worden van Tennisclub De Jonge Wingerd voor de zomer van 2018? Schrijf je dan nog in februari in! 
Waarom voordelig? We leggen het graag even aan je uit.

Inschrijvingen zomer 2019


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2019.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2019


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2019, stuur dan vóór 31 januari 2019 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Gerard Vonck

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan ‘gouwe ouwe’ Gerard Vonck. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media