DJW - Logo
 

Bereikbaarheid Jonge Wingerd tijdens werken Koldamsite


Jullie hebben het vast al gemerkt dat de sporthal momenteel volledig wordt afgebroken en de Koldamsite stevig onder handen genomen wordt. Dat betekent voor De Jonge Wingerd dat er geen toegang meer is tot de rotonde en de parkeerplaatsen aan de sporthal. Er zijn wel nog enkele parkeerplaatsen aan het skatepark in de Koldamstraat, maar die zijn beperkt.

We raden al onze leden en bezoekers daarom aan om te parkeren op de parking van de Delhaize, op 5 minuutjes wandelen van de club. Opgelet, tijdens de dag moet daar wel een blauwe parkeerschijf gelegd worden. Met wat geluk kan je ook een parkeerplek vinden aan de Frans Verbeekstraat. Van in de Koldamstraat moet je simpelweg de bordjes met het opschrift “Tennis’ volgen om de chalet en onze velden te bereiken. 

Door de werken aan de koldamsite is ook terrein 5 verdwenen, maar intussen is de gemeente volop aan het werken aan een nieuw en tijdelijk terrein 5 dat achter de kantine van voetbalclub ERC Hoeilaart zal liggen.
LEES VERDER

Start2Tennis bij De Jonge Wingerd

Altijd al willen tennissen? Probeer het nu gratis!

Dit is de nieuwe clubkledij voor 2019

Wie onze clubkledij nog niet gezien heeft, maar wel heel benieuwd is naar onze knappe outfit van het merk Wilson moet niet langer wachten.

Jaarlijkse statutaire algemene vergadering op 26 maart

De agenda van de Algemene Vergadering ziet er al volgt uit

Inschrijvingen zomer 2019


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2019.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2019


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2019, stuur dan vóór 31 januari 2019 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


26.03.2019 - Jaarlijkse statutaire algemene vergaderi

31.03.2019 - Einde Winterseizoen

01.04.2019 - Begin van cursus Start2Tennis

03.04.2019 - Slotdag van cursus Start2Tennis

05.04.2019 - Officiƫle start zomerseizoen met 'Kenni

19.04.2019 - 'Bring a Friend dubbelavond' vanaf 19u

24.04.2019 - Start jeugdinterclub

26.04.2019 - Start volwasseneninterclub

In de kijker


Gerard Vonck

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan ‘gouwe ouwe’ Gerard Vonck. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media