DJW - Logo
 

Activiteiten in september


Finaledag Intern Dubbel Clubkampioenschap

De maand september betekent dat we het zomerseizoen na enkele schiterrende, zonovergoten en hete maanden stilaan uitzwaaien. Maar dat doen we met een maand vol leuke activiteiten.

Zondag 9 september kan je op de club terecht voor de finaledag van ons Intern Dubbel Clubkampioenschap en worden de beste teams gekroond tot kampioen van de club. Iedereen is welkom om doorheen de dag te komen supporteren en een glaasje te drinken op het terras.

Zoals we dat goed kunnen op De Jonge Wingerd wordt het tornooi natuurlijk met een klinkende receptie en de kroning van de winnaars afgesloten. De receptie start om 18u.

Wie een overzicht wil van de wedstrijden die gespeeld worden, kan hier terecht: https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-dagplanning?tornooiId=39433

Stand op de Druivenfeesten

Het is intussen een dorstige en smakelijke traditie geworden waar de sfeer al even goed is als in onze eigen chalet: de stand van De Jonge Wingerd op de Druivenfeesten. Dit jaar zijn er weliswaar twee nieuwigheden!

Onze stand op het kruispunt zal deze editie ook al open zijn op vrijdag, aangezien het openingsspektakel van de Druivenfeesten die avond rond en boven de vijver plaats vindt. Kijklustigen kunnen dus bij De JW terecht voor die eerste frisse pils of cava.

Na jaren van tomeloze inzet en heerlijke paëlla nemen Leo en Patou dit jaar wat rust om zelf nog meer te genieten van de Druivenfeesten. Maar eten zal er zijn! Het kookteam van Toneelgroep Tros komt op zaterdag en zondag onze stand uitbreiden met een heerlijke kalkoenfricassee. 

Afsluiter zomerseizoen

Na een weekje rust om de Druivenfeesten te verwerken nodigen we jullie graag uit voor een dubbelavond en receptie om het zomerseizoen op klinkende wijze af te sluiten. De dubbelavond gaat van start om 19u en rond 21u volgt de receptie.
LEES VERDER

Heren 6-ploeg is kampioen van Vlaams-Brabant!

Zondag 23 juni gaat op De Jonge Wingerd de geschiedenisboeken in als een Super Sunday met twee interclubfinales en de finales van het Zomer Dubbeltornooi. Een relaas van een dag vol winnaars, maar helaas ook verliezers.

Werken sporthal: nieuwe ingangen naar tennis in juni

De werken aan de sporthal zorgen in juni voor een grote verandering voor onze club. Gedurende de maand juni wordt een nieuwe weg aangelegd tussen de sporthal en onze tennishal en daardoor kunnen de gebruikelijke ingangen naar de chalet en de velden 1 tot 4 niet gebruikt worden in die maand.

Schrijf je in voor het Zomer Dubbeltornooi!

Het gezelligste dubbeltornooi van Vlaams-Brabant gaat door van 14 tot en met 23 juni. Schrijf je nu in!

Quiz op 24 mei

Slim, slimmer, slimst: op 24 mei staan onze jaarlijkse Quiz gepland!

Nieuwe sponsor: Verloy Sport

Met trots verwelkomen we Verloy Sport als nieuwe sponsor.

Bring a Friend dubbelavond op 19 april

Op vrijdag 19 april vindt onze eerste 'Bring a Friend' dubbelavond plaats. Niet-leden zijn welkom om gratis te tennissen!

Dit is de nieuwe clubkledij voor 2019

Wie onze clubkledij nog niet gezien heeft, maar wel heel benieuwd is naar onze knappe outfit van het merk Wilson moet niet langer wachten.

Jaarlijkse statutaire algemene vergadering op 26 maart

De agenda van de Algemene Vergadering ziet er al volgt uit

Inschrijvingen zomer 2019


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2019.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2019


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2019, stuur dan vóór 31 januari 2019 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Luc Debroux

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan de stoerste motard van de club: Luc Debroux. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media