DJW - Logo
 

Werken sporthal: nieuwe ingangen naar tennis in juni


Een eerste belangrijke wijziging betreft het parkeren. Alle leden en tornooispelers vragen we uitdrukkelijk om enkel nog de parking van voetbalclub ERC Hoeilaart te gebruiken. Van daaruit kan je over de aangelegde zachte weg met schors tot aan de achterkant van terrein 1 wandelen en zo geraak je ook aan het clubhuis. Dat is bovendien de enige weg die toegang verschaft tot het clubhuis. De parking in de Koldamstraat is in de maand juni daarom overbodig.

De toegang tot de terreinen wordt ook gewijzigd. Terrein 1 en 4 hebben allebei een poortje aan de achterkant en de zijkant van het veld en die zullen in juni dienen als ingang. Terrein 2 en 3 in de tennishal hebben dat niet. Terrein 2 zal vanaf begin juni enkel toegankelijk zijn door over terrein 1 te lopen en hetzelfde geldt voor terrein 3, maar dan via het naastliggende terrein 4. We vragen nadrukkelijk om respect te tonen voor de mensen die op terrein 1 en 4 spelen bij het oversteken naar terrein 2 en 3.

We snappen dat dit wat aanpassing vergt, maar we rekenen op onze leden om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen. Het is slechts tijdelijk en de werken aan de sporthal brengen op sommige momenten nu eenmaal ongemakken met zich mee.
LEES VERDER

Schrijf je nu in voor ons Winter Dubbeltornooi!

De eerste competitieve afspraak van 2020 komt eraan. Van vrijdag 21 februari tot en met zondag 1 maart is er ons jaarlijkse Winter Dubbeltornooi. Voor de jeugd is er tijdens diezelfde week ook een enkeltornooi.

Onze eerste '24 uur Tennis Marathon'

Groot nieuws vanuit de club, want in 2020 organiseert De Jonge Wingerd voor het eerst een '24uur Tennis Marathon'. Jawel, we gaan de klok rond tennissen en dat doen we voor het goede doel!

Schrijf je in voor het Zomerseizoen 2020 + Verhoging lidgeld

Het nieuwe jaar is aangebroken en dus maken we ons al op voor het Zomerseizoen 2020. Je opnieuw inschrijven als zomerlid bij De Jonge Wingerd kan vanaf nu. Er zijn wel enkele nieuwigheden en daar lees je hier alles over.

Inschrijvingen zomer 2020


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2020.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2020


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2020, stuur dan vóór 31 januari 2020 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


21.02.2020 - Start Winter Dubbeltornooi

24.02.2020 - Start Winter Jeugdtornooi

28.02.2020 - Finaledag Winter Jeugdtornooi

01.03.2020 - Finaledag Winter Dubbeltornooi

In de kijker


Luc Debroux

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan de stoerste motard van de club: Luc Debroux. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media