DJW - Logo
 

Download de Tennis Vlaanderen clubapp op je smartphone!


Clubnieuws en events volgen, een terrein reserveren, uitslagen van spelers en interclubploegen volgen, je profiel beheren of een tennispartner zoeken? Het is allemaal mogelijk met de nieuwe en handige clubapp. Deze is gratis te downloaden via Google Play en de App Store op je iPhone.

Hoe moet ik inloggen?

Leden krijgen toegang via hun lidnummer of emailadres en wachtwoord – dat wachtwoord is hetzelfde als voor het aanmelden voor de website van Tennis Vlaanderen. Wie nog geen lid is van een tennisclub, kan zich registreren als niet-lid en krijgt beperkte toegang tot de app.

Waar vind ik nieuws en events?

Bij het openen van de app is het nieuwsscherm standaard je startpagina. Hier vind je een verzameling van enerzijds het nieuws van Tennis Vlaanderen en anderzijds het nieuws van de Jonge Wingerd. Het nieuws kan gefilterd worden door op het filtericoon rechtsboven te klikken.

De nieuwspagina is dus de startpagina bij het openen van de applicatie, maar onderaan kan je tussen de verschillende tabs schakelen om over andere functies te beschikken. Hieronder leggen we de functies verder een voor een uit.

Hoe reserveer ik een terrein? 

Ga onderaan naar de tab “Reservaties” en klik dan op de balk “Reserveer een terrein” om snel een terrein te reserveren op een moment dat nog beschikbaar is. De uren die nog beschikbaar zijn hebben een effen grijze kleur. De uren die al bezet zijn, worden gearceerd weergegeven. Tegelijkertijd kan je ook je reeds gemaakte reservaties bekijken of wijzigen in deze tab.

Hoe bekijk ik mijn prestaties en welke tornooien er zijn? 

De tab “Competitie” is onderverdeeld in drie verschillende menu. De eerste is “Mijn competitie”. Daar vind je komende tornooien in je buurt en tegelijkertijd je recente resultaten. Nadat je ingeschreven bent in een tornooi van Tennis Vlaanderen en je wedstrijd gepland is, kan je dat ook onderaan dit menu terugvinden.

Een andere functie onder de tab “Competitie” is het menu “Favoriete spelers”. Typ in de zoekfunctie de naam van je favoriete spelers in en selecteer hen door het sterretje bovenaan rechts op hun profiel aan te duiden en geel te kleuren. Naast spelers kan je ook favoriete interclubploegen opzoeken en toevoegen op dezelfde manier.

Kan ik via de app spelers vinden waarmee ik kan spelen?

Ja, dat kan je onder de tab “Partners”! In de eerste plaats moet je jezelf beschikbaar stellen, zodat andere tennissers en tennissters kunnen zien dat je zin hebt om met nieuwe of bekende mensen te spelen. Druk hiervoor eerst op het menu “Voorgestelde partners” en ga na of de knop ‘Andere leden mogen mij contacteren om partner te worden' is aangevinkt. Je kan zelfs een omschrijving van jezelf achterlaten.

Je dient ook aan te duiden voor welke sport - tennis in dit geval - je wenst gevonden te worden en op welke momenten je beschikbaar bent. Scroll hiervoor een beetje naar beneden. Nadat je rechtsboven op “Bewaar” hebt gedrukt krijg je meteen een overzicht van voorgestelde partners binnen je club en kan je hen een bericht sturen om verder af te spreken om een uurtje te tennissen. 

Indien je nadien nog verder wilt filteren binnen de partners die je voorgesteld krijgt, kan je dat doen door rechtsboven in het scherm op de filterknop te drukken. Daar kan je verder een selectie maken op geslacht en leeftijd. Om je selectie te bewaren druk je op “toepassen”. Wil je de selectie terug opnieuw aanpassen dan kan je dat via de knop “Resetten”. 

Om je toekomstige partners een bericht wil sturen, druk je op hun naam en vervolgens kan je onderaan in de balk een bericht typen of simpelweg eens hallo zeggen.

Hoe kan ik persoonlijke informatie aanpassen of pushmeldingen beheren?

Onder de tab “Profiel” krijg je een uitgebreid overzicht van je volledige profiel en je persoonlijke gegevens via heel wat verschillende menu’s zoals “persoonlijke gegevens”, “mijn klassementen”, “mijn clubs” of “mijn klassementen”. Je kan er ook de instellingen voor notificaties - beter gekend als pushmeldingen – aanpassen. Maar we raden je ten stelligste aan om deze aan te laten staan, zodat je geen enkele van onze evenementen zoals dubbelavonden mist. We beloven dat we je niet overspoelen met meldingen!

Alleen maar voordelen!

We willen als club graag benadrukken wat voor een handige tool de nieuwe app van Tennis Vlaanderen is om op de hoogte te blijven van alles wat in en rond de club gebeurt en natuurlijk ook van je eigen prestaties en die van vrienden of nieuwe tennispartners die je via de app hebt leren kennen. Wil je zelf nog een alle informatie overlopen, dan kan dat ook via: https://www.tennisvlaanderen.be/app

De app is gratis te downloaden via Google Play en de App Store op je iPhone. 
LEES VERDER

Heren 6 is Kampioen van Belgiƫ!

Zondag 22 september is een historische dag geworden voor TC De Jonge Wingerd. De mannen van Heren 6 hebben zich als eerste volwassen interclubploeg ooit tot kampioen van België gekroond. En hoe. 

Heren 6-ploeg kan zondag Belgisch kampioen worden!

Onze Heren 6-ploeg speelt op zondag 22 september de finale van de intergewestelijke eindronde interclub. Tegenstander in de finale is 1310 Le Hulpe.

Dit was de seniorendag 2019!

Een traditie om U tegen te zeggen, dat is de Seniorendag op TC De Jonge Wingerd. Het verhaal van deze schitterende dag wordt u dit jaar opnieuw gebracht door clubicoon Alain Sohie.

Onze Heren 6-ploeg speelt kwartfinale eindronde interclub

Op zondag 8 september is het zover. De mannen van onze Heren 6-ploeg speelt dan in eigen huis de kwartfinale van de intergewestelijke eindronde interclub. Supporters op post!

Schrijf je nu in voor het Intern Dubbel Clubtornooi!

De gezelligste afsluiter van de zomer, dat is ons eigen intern dubbel clubtornooi. Starten doen we op 25 augustus en de finaledag is voorzien op zaterdag 7 september.

Schrijf je in voor ons Zomer Enkeltornooi

De Jonge Wingerd houdt van donderdag 25 juli tot en met zondag 4 augustus haar Zomer Enkeltornooi en is weer voor even het epicentrum van de tenniswereld. Deelnemers kunnen zich dit jaar inschrijven in 22 enkelreeksen én ook 3 dubbelreeksen!

Heren 6-ploeg is kampioen van Vlaams-Brabant!

Zondag 23 juni gaat op De Jonge Wingerd de geschiedenisboeken in als een Super Sunday met twee interclubfinales en de finales van het Zomer Dubbeltornooi. Een relaas van een dag vol winnaars, maar helaas ook verliezers.

Werken sporthal: nieuwe ingangen naar tennis in juni

De werken aan de sporthal zorgen in juni voor een grote verandering voor onze club. Gedurende de maand juni wordt een nieuwe weg aangelegd tussen de sporthal en onze tennishal en daardoor kunnen de gebruikelijke ingangen naar de chalet en de velden 1 tot 4 niet gebruikt worden in die maand.

Schrijf je in voor het Zomer Dubbeltornooi!

Het gezelligste dubbeltornooi van Vlaams-Brabant gaat door van 14 tot en met 23 juni. Schrijf je nu in!

Quiz op 24 mei

Slim, slimmer, slimst: op 24 mei staan onze jaarlijkse Quiz gepland!

Nieuwe sponsor: Verloy Sport

Met trots verwelkomen we Verloy Sport als nieuwe sponsor.

Bring a Friend dubbelavond op 19 april

Op vrijdag 19 april vindt onze eerste 'Bring a Friend' dubbelavond plaats. Niet-leden zijn welkom om gratis te tennissen!

Dit is de nieuwe clubkledij voor 2019

Wie onze clubkledij nog niet gezien heeft, maar wel heel benieuwd is naar onze knappe outfit van het merk Wilson moet niet langer wachten.

Jaarlijkse statutaire algemene vergadering op 26 maart

De agenda van de Algemene Vergadering ziet er al volgt uit

Inschrijvingen zomer 2019


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2019.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2019


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2019, stuur dan vóór 31 januari 2019 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Luc Debroux

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan de stoerste motard van de club: Luc Debroux. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media