DJW - Logo
 

Schrijf je in voor het Zomerseizoen 2020 + Verhoging lidgeld


De inschrijvingen voor het zomerseizoen 2020 zijn geopend! Je lidmaatschap vernieuwen doe je via de website van Tennis Vlaanderen en het clubdashboard van De Jonge Wingerd en de knop “Lid worden”. Dit is de link naar de juiste pagina: https://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465

Opgelet: zorg ervoor dat je eerst aangemeld bent met je lidnummer op de website van Tennis Vlaanderen om de inschrijving te vergemakkelijken!

We vestigen graag ook nog de aandacht op drie belangrijke punten wat betreft de inschrijvingen:

1. Ook dit jaar werken we met een vroegboekactie. Er is dus een mooi voordeel voor de leden die zich vóór 1 maart inschrijven en betalen.

2. Het bestuur heeft dit jaar beslist om het lidgeld voor volwassenen te verhogen, weliswaar slechts met enkele euro’s. De jeugdtarieven blijven ongewijzigd. De nieuwe tarieven zijn de volgende:

*Inschrijven en betalen vóór 1 maart. 
- Volwassen lid: 120 euro 
- Vanaf 2de, 3de,... volwassen lid: 110 euro 
- Student hogeschool of universiteit: 110 euro 
- Jeugdspeler geboren in 2002 tot 2005: 75 
- Jeugdspeler geboren in 2006 of 2007: 65 euro 
- Jeugdspeler geboren in 2008 tot 2014: 50 euro 
- Jeugdspeler geboren in 2015 of later: 20 euro 

*Inschrijven vanaf 1 maart 
- Volwassen lid: 130 euro 
- Vanaf 2de, 3de,... volwassen lid: 120 euro 
- Student hogeschool of universiteit: 115 euro 
- De lidgelden voor de jeugdspelers blijven dezelfde zoals hierboven vermeld.

3. Nog een nieuwigheid dit jaar is dat we een tarief voorzien voor spelers die al lid zijn bij een andere club, maar zich ook willen aansluiten bij De Jonge Wingerd. Iemand die voor De Jonge Wingerd kiest als tweede club betaalt 105 euro bij inschrijving voor 1 maart en 115 euro vanaf 1 maart.

Al deze info vind je ook nog eens terug op onze webpagina 'Lidmaatschap Zomer'.
LEES VERDER

Corona-update: Chalet opnieuw open en stages worden hervat

Goed nieuws. De COVID-19-testen die onze chaletuitbater Rudi en de lesgevers hebben ondergaan, zijn negatief.

Corona-update: Besmetting op de club

Helaas is er op De Jonge Wingerd een besmetting vastgesteld. Voorlopig gaat het om slechts één geval waar we weet van hebben. Hier vindt u alle informatie over de gevolgen van de werking van de club.

Quiz op vrijdag 28 augustus

Op vrijdag 28 augustus is er onze jaarlijkse Quiz! Deze gaat voorlopig door.

Hoe speel je veilig tennis tijdens de coronacrisis?

Het coronavirus houdt ons leven nog steeds in de greep. Gelukkig mogen we tennissen en tornooien spelen en organiseren, maar wel onder strikte voorwaarden. Lees hier hoe alles veilig verloopt.

Schrijf je in voor het Dubbel Clubkampioenschap

Van vrijdag 4 tot zondag 13 september wordt tijdens ons jaarlijkse Dubbel Clubkampioenschap bepaalt wel koppel zich een jaar de beste dubbelaars van de club mogen noemen. Deelnemen kan in 10 reeksen.

Twee dubbelavonden in juli!

Noteer alvast in je agenda: de After Work Dubbelavond op woensdag 15 juli en de Bring A Friend Dubbelavond op maandag 20 juli!

Schrijf je snel in voor ons Zomer Enkeltornooi

Het aantal inschrijvingen voor ons Zomer Enkeltornooi is opgetrokken. Wil je meedoen? Dan is snel inschrijven de boodschap.

Schrijf je snel in voor ons Zomer Dubbeltornooi! (13 t.e.m.

Het eerste dubbeltornooi na de lockdown is een feit en De Jonge Wingerd mag het organiseren. Van 13 juni tot en met 21 juni is iedereen welkom op ons Zomer Dubbeltornooi. De inschrijvingen zijn geopend! 

Tennissen vanaf 4 mei onder strikte voorwaarden.

Het is eindelijk zover! Vanaf maandag 4 mei zal er opnieuw getennist worden op de velden van De Jonge Wingerd. Al gebeurt dit wel onder strikte voorwaarden. Lees er hier alles over.

Corona-update

De coronacrisis duurt voort. Al zeker tot 3 mei zullen we niet kunnen tennissen en de vraag is maar wat er daarna gebeurt. Alle informatie vind je in deze corona-update

Coronavirus: de club sluit volledig t.e.m. 3 apr

TC De Jonge Wingerd neemt haar verantwoordelijkheid in het beperken van de verspreiding van het coronavirus. We volgen het advies van de federale regering nauwgezet op en sluiten de tennishal en de buitenvelden tot en met 3 april. 

Activiteiten in maart en april

Het zomerseizoen begint officieel in april, maar de aanloop er naartoe is ook al veelbelovend. Hier vind je een overzicht van onze activiteiten in de maanden maart en april.

Schrijf je nu in voor ons Winter Dubbeltornooi!

De eerste competitieve afspraak van 2020 komt eraan. Van vrijdag 21 februari tot en met zondag 1 maart is er ons jaarlijkse Winter Dubbeltornooi. Voor de jeugd is er tijdens diezelfde week ook een enkeltornooi.

Onze eerste '24 uur Tennis Marathon'

Groot nieuws vanuit de club, want in 2020 organiseert De Jonge Wingerd voor het eerst een '24uur Tennis Marathon'. Jawel, we gaan de klok rond tennissen en dat doen we voor het goede doel!

Inschrijvingen zomer 2020


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2020.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2020


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2020, stuur dan vóór 31 januari 2020 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Luc Debroux

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan de stoerste motard van de club: Luc Debroux. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media