DJW - Logo
 

Onze tennisschool wordt Jonge Wingerd Tennis Academie


Tennisschool De Jonge Wingerd neemt vanaf 1 juli 2021 een nieuwe, verse start als de Jonge Wingerd Tennis Academie. Het project komt tot stand via een unieke tandem die het aanbod van kwaliteitsvolle tennislessen in de Druivenstreek nog meer zal versterken. Zowel voor recreatieve als voor competitiespelers. Dieter De Kock en Didier Boux van PTA waken erover dat de eigenheid van onze club daarbij intact blijft en jong en oud zijn of haar goesting vindt in ons lessenaanbod.

Onze trainer Kenzo speelt hierin een belangrijke rol. De zware taak van het leiden van de tennisschool valt nu van zijn schouders, maar hij zet wel samen met PTA voor 100 procent zijn schouders onder Jonge Wingerd Tennis Academie. Samen geloven wij ook dat deze nieuwe gezamenlijke missie alle kansen heeft op succes.

Jullie hebben als leden ongetwijfeld vragen over onze nieuwe samenwerking met Panorama Tennis Academie. We nodigen jullie hiervoor graag allemaal uit op onze online Algemene Vergadering op 9 februari. 
LEES VERDER

Tennissen op de Jonge Wingerd. Een overzicht

Lid worden, een terrein reserveren, als lid met een niet-lid spelen of lessen volgen, hoe verloopt dat allemaal op TC De Jonge Wingerd? Een overzicht.

Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2021

We hopen voor alle onze leden dat de tennisvelden zo snel mogelijk weer openen. Een prachtige tenniszomer is waar we nu allemaal samen voor thuisblijven. De inschrijvingen voor het zomerseizoen 2021 zijn geopend. 

Digitale Algemene Vergadering via Zoom op 9 februari

De coronapandemie brengt uitzonderlijke omstandigheden met zich mee. Op dinsdag 9 februari vindt onze jaarlijkse Statutaire Algemene Vergadering van 2021 voor het eerst digitaal plaats via het platform Zoom.

Inschrijvingen zomer 2021


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2021.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2021


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2021, stuur dan vóór 31 januari 2021 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Luc Debroux

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan de stoerste motard van de club: Luc Debroux. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media