DJW - Logo
 

Schrijf je in voor het Zomer Dubbeltornooi


Laat de zomer van de vrijheid maar beginnen, dat denken we stilaan allemaal. Een eerste lichtpuntje is ons Zomer Dubbeltornooi. Zowel Tennis Vlaanderen als de gemeente hebben ons de toestemming gegeven om met de nodige veiligheidsmaatregelen een tornooi te organiseren.

 

Wat houdt dit in? Het tornooi gaat door in samenwerking met TC Panorama (Overijse) waar een deel van de wedstrijden zullen worden gespeeld. Op de club zijn geen douches beschikbaar. Betalingen gebeuren online bij de inschrijving. Maximum 2 reeksen per deelnemer. Of er een receptie en officiële prijsuitreiking op zondag 20 juni komt, valt later te bepalen.

 

Wie wil deelnemen heeft keuze uit liefst 15 dubbelreeksen. Er zijn 4 reeksen Dubbel Vrouwen, 5 reeksen Dubbel Gemengd en 6 reeksen Dubbel Heren. Bij een groot aantal inschrijvingen kunnen bepaalde reeksen vroegtijdig afgesloten worden. Wees er dus snel bij!

 

Inschrijven doe je via deze link: https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooiId=80891&fbclid=IwAR2SF3v3Pig3FlMmWFuxNduWAUZ-kdiKjmdjk0JY9F2VRwXMkf3sH_Cuqyw
LEES VERDER

We zijn ook in 2022 een Jeugdvriendelijke Tennisclub

Met trots mag TC De Jonge Wingerd zich ook in 2022 een Jeugdvriendelijke Tennisclub noemen. Een mooie erkenning voor de jeugdwerking.

Reserveer een winterveld op het nieuw overdekte terrein 4.

Heb je vanaf januari interesse in een vast winteruur op terrein 4? Bekijk hier welk uren nog vrij zijn.

Nieuwe coronamaatregelen op de sportsite vanaf 1 november

Door de stijgende coronacijfers stelt de gemeente Hoeilaart enkele nieuwe beperkende maatregelen in om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Uitbreiding van de tennishal

In het kader van het gemeentelijke Masterplan wordt terrein 4 overdekt en wordt de all-weather ondergrond vervangen door gravel. Op maandag 18 oktober zijn de werken gestart.

Vul onze jaarlijkse enquête in!

De stem en input van onze leden horen is enorm belangrijk. Daarom vragen we 10 minuten van jullie tijd om onze enquête in te vullen.

Verslag Seniorendag 2021

De jaarlijkse Seniorendag heeft opnieuw plaatsgevonden en daarbij hoort natuurlijk het traditionele verslag van de pen van Alain Sohie. Lees en geniet.

Quiz verplaatst naar 1 oktober!

Onze jaarlijkse Quiz is door omstandigheden verplaatst naar vrijdag 1 oktober. Geert Vanderoy en zijn team serveren jullie opnieuw een avond vol weetjes en plezier. Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor ons Zomer Enkeltornooi

Het gezelligste tennistornooi van Vlaams-Brabant staat voor de deur en de inschrijvingen lopen vlot binnen. Zorg dat je er op tijd bij bent, want in sommige reeksen zijn de plaatsen beperkt. 

Download de Tennis Vlaanderen app op je smartphone

We hebben gemerkt dat Tennis Vlaanderen applicatie voor op je smartphone nog te weinig bekend is bij onze leden, terwijl het een heel belangrijk communicatiemiddel is en wordt. Downloaden is de boodschap!

Activiteiten in juli

Twee dubbelavonden en een enkeltornooi. Dat staat er nog op het programma in deze eerste maand van de zomervakantie.

Ledenbijdrage: Het belang van een goede bespanning

Onze leden Alexander Van den Bosch en Sandi Kozorog doken in hun pen. Het resultaat is een fijne doorlezer over het belang van je bespanning. Deze twee gediplomeerde bespanners vertellen je alles wat je moet weten over de snaren als de “motor” van je tennisracket en je spel.

Opening Zomerseizoen: Dubbelnamiddag op 29 Mei

Het eerste evenement van het zomerseizoen is een feit. Op zaterdag 29 mei ontvangen we onze leden vanaf 15 uur graag op de club voor een zonovergoten dubbelnamiddag vol tennis.

Steun De Jonge Wingerd kosteloos via Trooper

De club heeft zich recent aangesloten op het platform Trooper en dat betekent dat al onze leden en sympathisanten ons vanaf nu bij een online aankoop kosteloos kunnen steun. Met enkele simpele klikken, breng jij wat extra geld in het laatje voor de werking van de club.

Voor het tweede jaar op rij geen interclub

Spijtig nieuws: de interclubcompetitie van 2021 is afgelast. Tennis Vlaanderen heeft beslist dat er onvoldoende garanties zijn om op 8 mei te kunnen starten met de interclub

Tennissen op de Jonge Wingerd. Een overzicht

Lid worden, een terrein reserveren, als lid met een niet-lid spelen of lessen volgen, hoe verloopt dat allemaal op TC De Jonge Wingerd? Een overzicht.

Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2021

We hopen voor alle onze leden dat de tennisvelden zo snel mogelijk weer openen. Een prachtige tenniszomer is waar we nu allemaal samen voor thuisblijven. De inschrijvingen voor het zomerseizoen 2021 zijn geopend. 

Digitale Algemene Vergadering via Zoom op 9 februari

De coronapandemie brengt uitzonderlijke omstandigheden met zich mee. Op dinsdag 9 februari vindt onze jaarlijkse Statutaire Algemene Vergadering van 2021 voor het eerst digitaal plaats via het platform Zoom.

Onze tennisschool wordt Jonge Wingerd Tennis Academie

De kogel is door de kerk. Dankzij een samenwerking met onze goede buren van Panorama Tennis Academie (PTA) is de toekomst van onze tennisschool verzekerd binnen het project Jonge Wingerd Tennis Academie.

Inschrijvingen zomer 2021


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2021.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2021


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2021, stuur dan vóór 31 januari 2021 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Luc Debroux

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan de stoerste motard van de club: Luc Debroux. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media