DJW - Logo
 

Download de Tennis Vlaanderen app op je smartphone


Clubnieuws en events volgen, een terrein reserveren, uitslagen van spelers en interclubploegen volgen, je profiel beheren of een tennispartner zoeken? Het is allemaal mogelijk met de nieuwe en handige clubapp. Deze is gratis te downloaden via Google Play en de App Store op je iPhone.

Hoe moet ik inloggen?

Leden krijgen toegang via hun lidnummer of emailadres en wachtwoord – dat wachtwoord is hetzelfde als voor het aanmelden voor de website van Tennis Vlaanderen. Wie nog geen lid is van een tennisclub, kan zich registreren als niet-lid en krijgt beperkte toegang tot de app.

Waar vind ik nieuws en events?

Bij het openen van de app is het nieuwsscherm standaard je startpagina. Hier vind je een verzameling van enerzijds het nieuws van Tennis Vlaanderen en anderzijds het nieuws van de Jonge Wingerd. Het nieuws kan gefilterd worden door op het filtericoon rechtsboven te klikken.

De nieuwspagina is dus de startpagina bij het openen van de applicatie, maar onderaan kan je tussen de verschillende tabs schakelen om over andere functies te beschikken. Hieronder leggen we de functies verder een voor een uit.

Hoe reserveer ik een terrein? 

Ga onderaan naar de tab “Reservaties” en klik dan op de balk “Reserveer een terrein” om snel een terrein te reserveren op een moment dat nog beschikbaar is. De uren die nog beschikbaar zijn hebben een effen grijze kleur. De uren die al bezet zijn, worden gearceerd weergegeven. Tegelijkertijd kan je ook je reeds gemaakte reservaties bekijken of wijzigen in deze tab.

Hoe bekijk ik mijn prestaties en welke tornooien er zijn? 

De tab “Competitie” is onderverdeeld in drie verschillende menu. De eerste is “Mijn competitie”. Daar vind je komende tornooien in je buurt en tegelijkertijd je recente resultaten. Nadat je ingeschreven bent in een tornooi van Tennis Vlaanderen en je wedstrijd gepland is, kan je dat ook onderaan dit menu terugvinden.

Een andere functie onder de tab “Competitie” is het menu “Favoriete spelers”. Typ in de zoekfunctie de naam van je favoriete spelers in en selecteer hen door het sterretje bovenaan rechts op hun profiel aan te duiden en geel te kleuren. Naast spelers kan je ook favoriete interclubploegen opzoeken en toevoegen op dezelfde manier.

Kan ik via de app spelers vinden waarmee ik kan spelen?

Ja, dat kan je onder de tab “Partners”! In de eerste plaats moet je jezelf beschikbaar stellen, zodat andere tennissers en tennissters kunnen zien dat je zin hebt om met nieuwe of bekende mensen te spelen. Druk hiervoor eerst op het menu “Voorgestelde partners” en ga na of de knop ‘Andere leden mogen mij contacteren om partner te worden' is aangevinkt. Je kan zelfs een omschrijving van jezelf achterlaten.

Je dient ook aan te duiden voor welke sport - tennis in dit geval - je wenst gevonden te worden en op welke momenten je beschikbaar bent. Scroll hiervoor een beetje naar beneden. Nadat je rechtsboven op “Bewaar” hebt gedrukt krijg je meteen een overzicht van voorgestelde partners binnen je club en kan je hen een bericht sturen om verder af te spreken om een uurtje te tennissen. 

Indien je nadien nog verder wilt filteren binnen de partners die je voorgesteld krijgt, kan je dat doen door rechtsboven in het scherm op de filterknop te drukken. Daar kan je verder een selectie maken op geslacht en leeftijd. Om je selectie te bewaren druk je op “toepassen”. Wil je de selectie terug opnieuw aanpassen dan kan je dat via de knop “Resetten”. 

Om je toekomstige partners een bericht wil sturen, druk je op hun naam en vervolgens kan je onderaan in de balk een bericht typen of simpelweg eens hallo zeggen.

Hoe kan ik persoonlijke informatie aanpassen of pushmeldingen beheren?

Onder de tab “Profiel” krijg je een uitgebreid overzicht van je volledige profiel en je persoonlijke gegevens via heel wat verschillende menu’s zoals “persoonlijke gegevens”, “mijn klassementen”, “mijn clubs” of “mijn klassementen”. Je kan er ook de instellingen voor notificaties - beter gekend als pushmeldingen – aanpassen. Maar we raden je ten stelligste aan om deze aan te laten staan, zodat je geen enkele van onze evenementen zoals dubbelavonden mist. We beloven dat we je niet overspoelen met meldingen!

Alleen maar voordelen!

 

We willen als club graag benadrukken wat voor een handige tool de nieuwe app van Tennis Vlaanderen is om op de hoogte te blijven van alles wat in en rond de club gebeurt en natuurlijk ook van je eigen prestaties en die van vrienden of nieuwe tennispartners die je via de app hebt leren kennen. Wil je zelf nog een alle informatie overlopen, dan kan dat ook via: https://www.tennisvlaanderen.be/app

De app is gratis te downloaden via Google Play en de App Store op je iPhone. 
LEES VERDER

We zijn ook in 2022 een Jeugdvriendelijke Tennisclub

Met trots mag TC De Jonge Wingerd zich ook in 2022 een Jeugdvriendelijke Tennisclub noemen. Een mooie erkenning voor de jeugdwerking.

Reserveer een winterveld op het nieuw overdekte terrein 4.

Heb je vanaf januari interesse in een vast winteruur op terrein 4? Bekijk hier welk uren nog vrij zijn.

Nieuwe coronamaatregelen op de sportsite vanaf 1 november

Door de stijgende coronacijfers stelt de gemeente Hoeilaart enkele nieuwe beperkende maatregelen in om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Uitbreiding van de tennishal

In het kader van het gemeentelijke Masterplan wordt terrein 4 overdekt en wordt de all-weather ondergrond vervangen door gravel. Op maandag 18 oktober zijn de werken gestart.

Vul onze jaarlijkse enquête in!

De stem en input van onze leden horen is enorm belangrijk. Daarom vragen we 10 minuten van jullie tijd om onze enquête in te vullen.

Verslag Seniorendag 2021

De jaarlijkse Seniorendag heeft opnieuw plaatsgevonden en daarbij hoort natuurlijk het traditionele verslag van de pen van Alain Sohie. Lees en geniet.

Quiz verplaatst naar 1 oktober!

Onze jaarlijkse Quiz is door omstandigheden verplaatst naar vrijdag 1 oktober. Geert Vanderoy en zijn team serveren jullie opnieuw een avond vol weetjes en plezier. Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor ons Zomer Enkeltornooi

Het gezelligste tennistornooi van Vlaams-Brabant staat voor de deur en de inschrijvingen lopen vlot binnen. Zorg dat je er op tijd bij bent, want in sommige reeksen zijn de plaatsen beperkt. 

Activiteiten in juli

Twee dubbelavonden en een enkeltornooi. Dat staat er nog op het programma in deze eerste maand van de zomervakantie.

Ledenbijdrage: Het belang van een goede bespanning

Onze leden Alexander Van den Bosch en Sandi Kozorog doken in hun pen. Het resultaat is een fijne doorlezer over het belang van je bespanning. Deze twee gediplomeerde bespanners vertellen je alles wat je moet weten over de snaren als de “motor” van je tennisracket en je spel.

Schrijf je in voor het Zomer Dubbeltornooi

De inschrijvingen voor het Zomer Dubbeltornooi zijn geopend en lopen als een trein. Aarzel niet en schrijf je in. Er is keuze uit 15 mooie reeksen.

Opening Zomerseizoen: Dubbelnamiddag op 29 Mei

Het eerste evenement van het zomerseizoen is een feit. Op zaterdag 29 mei ontvangen we onze leden vanaf 15 uur graag op de club voor een zonovergoten dubbelnamiddag vol tennis.

Steun De Jonge Wingerd kosteloos via Trooper

De club heeft zich recent aangesloten op het platform Trooper en dat betekent dat al onze leden en sympathisanten ons vanaf nu bij een online aankoop kosteloos kunnen steun. Met enkele simpele klikken, breng jij wat extra geld in het laatje voor de werking van de club.

Voor het tweede jaar op rij geen interclub

Spijtig nieuws: de interclubcompetitie van 2021 is afgelast. Tennis Vlaanderen heeft beslist dat er onvoldoende garanties zijn om op 8 mei te kunnen starten met de interclub

Tennissen op de Jonge Wingerd. Een overzicht

Lid worden, een terrein reserveren, als lid met een niet-lid spelen of lessen volgen, hoe verloopt dat allemaal op TC De Jonge Wingerd? Een overzicht.

Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2021

We hopen voor alle onze leden dat de tennisvelden zo snel mogelijk weer openen. Een prachtige tenniszomer is waar we nu allemaal samen voor thuisblijven. De inschrijvingen voor het zomerseizoen 2021 zijn geopend. 

Digitale Algemene Vergadering via Zoom op 9 februari

De coronapandemie brengt uitzonderlijke omstandigheden met zich mee. Op dinsdag 9 februari vindt onze jaarlijkse Statutaire Algemene Vergadering van 2021 voor het eerst digitaal plaats via het platform Zoom.

Onze tennisschool wordt Jonge Wingerd Tennis Academie

De kogel is door de kerk. Dankzij een samenwerking met onze goede buren van Panorama Tennis Academie (PTA) is de toekomst van onze tennisschool verzekerd binnen het project Jonge Wingerd Tennis Academie.

Inschrijvingen zomer 2021


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2021.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2021


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2021, stuur dan vóór 31 januari 2021 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Luc Debroux

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan de stoerste motard van de club: Luc Debroux. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media