DJW - Logo

Terreinreservatie


Sinds vele jaren maakt onze club gebruik van het Tennis Vlaanderen- reservatiesysteem om de terreinreservaties tijdens het zomerseizoen èn winterseizoen in goede banen te leiden. Dit tot grote tevredenheid van onze leden, want dankzij dit syteem hoeven zij niet noodzakelijk meer naar de club te komen om een terrein vast te leggen, maar kunnen ze dit gewoon doen vanachter hun PC. Binnenkort is er zelfs een app beschikbaar en kan je het makkelijk via je smartphone doen.

Let wel, enkel leden kunnen reserveren en dit voor zover alle deelnemers aan de reservatie lid zijn. Indien, niet-leden ('gasten') wensen te spelen, al dan niet met een lid, dan dient de reservatie steeds te gebeuren via de chalet (of een bestuurder) zodat het verschuldigde bedrag onmiddellijk betaald kan worden (of per overschrijving)

Hoe werkt dit concreet?

Rechsbovenaan op onze website vind je de link naar het reservatiesysteem. Inloggen doe je met je Tennis Vlaanderen-nummer en paswoord.

Om alle leden de kans te geven een terrein te reserveren wordt het aantal reservaties dat een speler op één moment kan hebben beperkt. Elke speler kan tegelijkertijd slechts 2 dag- (voor 18 uur) of 2 avondreservaties hebben. Echter, tijdens het seizoen kan het bestuur in functie van de bezetting dit aantal wijzigen.

Bij een reservatie voor 18 uur dien je 'dagspeler' te selecteren, na 18 uur ben je 'avondspeler'. In de winter selecteer je 'winter'

De duurtijd van een reservatie is steeds beperkt tot 60 minuten. Een reservatie kan je maximaal 7 dagen op voorhand maken. Zowel voor een enkel- als een dubbelreservatie dien je minstens 2 spelers op te geven. In de winter volstaat 1 speler voor een enkelreservatie.

Alle deelnemers van een reservatie worden via e-mail op de hoogte gebracht van elke nieuwe reservatie, wijziging of annulering, uiteraard voor zover er een e-mailadres opgegeven werd.

Mocht je problemen ondervinden met het systeem aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar website@jongewingerd.be.

Inschrijvingen zomer 2021


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2021.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2021


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2021, stuur dan vóór 31 januari 2021 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Luc Debroux

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan de stoerste motard van de club: Luc Debroux. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media