DJW - Logo
 

Tennisschool


In onze club worden de tennislessen en stages toevertrouwd aan “Tennisschool De Jonge Wingerd”.

Samen met zijn team zorgt Kenzo Vermeesch als hoofd van de tennisschool voor tennislessen voor jong en oud, in groep of privé.

Tijdens de schoolvakanties organiseert hij stages voor kinderen en voor volwassenen.

Onze club is sinds jaren een Tennis Vlaanderen KidsTennisclub.

Kidstennis is dé manier om op een leuke en speelse manier kennis te maken met tennis. Met verschillende kleuren maken we een onderscheid tussen de spelniveau’s.

Wens je meer te weten over lessen en stages (formules, data & prijzen)? Neem dan een kijkje op de website van onze tennisschool.

Inschrijvingen zomer 2021


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2021.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2021


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2021, stuur dan vóór 31 januari 2021 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Luc Debroux

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan de stoerste motard van de club: Luc Debroux. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media