DJW - Logo

Terreinen


De terreinen van TC De Jonge Wingerd zijn gelegen in het gemeentelijk sportcomplex van Hoeilaart, Koldamstraat 9A, 1560 Hoeilaart.

Onze club beschikt over in totaal 5 gravelterreinen. Hiervan zijn 3 terreinen overdekt.

Vanaf 01/04/2023 zullen er 3 buiten- en 3 binnenterreinen zijn.

Onze terreinverzorger Jos zorgt ervoor dat onze terreinen er steeds perfect bespeelbaar bij liggen.

Aan de spelers wordt met aandrang gevraagd om enkel met aangepast schoeisel de terreinen te betreden en te vegen na het spelen.

De club investeert trouwens continu om de infrastructuur te onderhouden en te verbeteren. Zo werd de voorbije jaren geïnvesteerd in vernieuwde terreinverlichting, en in een vol automatisch sproeisysteem (niet op terrein 5) 

De overkapping van terrein 4 (nov 2021) kwam er dankzij de steun en financiële inbreng van de gemeente! Waarvoor dank.

Na het tennissen kan er een verfrissende douche genomen worden in de aangrenzende sporthal. De code hiervoor krijg je op verzoek. Na middernacht kan er niet meer worden gedoucht.

Daarna wacht ons gezellig clubhuis voor een drankje, hapje en gezellige babbel. Meer info hierover vind je op de 'Chalet'-pagina.

Inschrijvingen zomer 2021


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2021.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2021


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2021, stuur dan vóór 31 januari 2021 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Luc Debroux

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan de stoerste motard van de club: Luc Debroux. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media