DJW - Logo

Zomer


Tijdens het zomerseizoen, van begin april tot eind september, kan je tennissen op 5 gravelterreinen, waarvan 3 overdekt vanaf januari 2022. 

Terrein 5 aan de kant van ERCH, heeft geen verlichting.

Leden van vorig jaar alsook de nieuwe leden kunnen zich vanaf begin januari inschrijven. 

Hoe inschrijven?

Dit kan enkel en alleen via www.tennisvlaanderen.be - clubdashboard.  Zodra het maximaal ledenaantal bereikt is wordt de link verwijderd en zijn de inschrijvingen afgesloten.

Na je inschrijving op onze site ontvang je een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, kijk dan eerst even je “spam” mailbox na. Ook daar geen bevestigingsmail? Mail dan naar ledenadministratie@jongewingerd.be.

Betaling van het lidgeld doe je op rekening van TC De Jonge Wingerd, IBAN: BE81 7341 3226 1024 (BIC: KRED BE BB), binnen de week van je inschrijving. Vermeld zeker bij de mededeling  “Zomer” en naam en voornaam van alle personen die je inschrijft.

De vroegboekkorting die normaal geldt voor leden die zich voor 1 maart inschrijven is vanwege corona met een maand verlengd tot 1 april.

Lidgelden 2021:

Kinderen:

  • geboren in 2003 tot 2006:  € 75
  • geboren in 2007 of 2008:   € 65
  • geboren in 2009 tot 2015:  € 50
  • geboren in  2016 of later:   € 20

 Volwassenen (geboren in 2001of vroeger):

  • 1ste volwassene: € 120 bij betaling voor 1 april. Daarna 130€
  • 2de (eventueel ook 3de , 4de ,…) volwassene: € 110 bij betaling voor 1 april. Daarna 120€
  • Studenten (enkel hogeschool - of universiteitstudenten): € 110 bij betaling voor 1 april. Daarna 120€

Je bent ingeschreven als lid van De Jonge Wingerd voor 2021, enkel en alleen wanneer:

  • Je via de website van Tennis Vlaanderen ingeschreven hebt, en
  • Je het juiste bedrag van het lidgeld betaald hebt.

Je wenst af en toe een uurtje te tennissen, zonder een volledig zomerabonnement te nemen?

Dat kan ook. Meld je dan gewoon aan in de chalet en betaal €16 voor het gekozen uur. Indien je als lid speelt met een tegenspeler die geen lid is van de club dan betaal je €12.

NIEUW dit jaar is dat mensen die al lid zijn van een andere club, maar graag ook bij De Jonge Wingerd lid willen worden, zich ook kunnen aansluiten. Voor deze aansluiting bij De Jonge Wingerd als tweede club betalen ze de voordelige tariefprijs van 105 euro voor 1 april en 115 euro vanaf 1 maart.

Voor meer info kan je steeds terecht bij onze verantwoordelijke ledenadministratie, op ledenadministratie@jongewingerd.be

Telefonisch: 026571417

 

Inschrijvingen zomer 2021


Schrijf je nu in voor het zomerseizoen 2021.

Zoals vorig jaar gebeurt dit enkel en alleen via de site van Tennis Vlaanderen.

Surf naar het clubdashboard van TC De Jonge Wingerd op de site van Tennis Vlaanderen via deze link: http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2465.

Onderaan de tab "Tarieven" klik je op de knop "Lid worden" en kan je je inschrijven.

Na je inschrijving krijg je van ons een mail voor de betaling van je lidgeld. Als de storting binnen de acht dagen gebeurt, ben je ingeschreven. Het rekeningnummer van de club bleef ongewijzigd: BE81 7341 3226 1024.

Je kan ook eerst dit demo-filmpje bekijken voor meer info.

Interclub 2021


Wens je deel te nemen aan de interclub competities voor jeugd of volwassenen in 2021, stuur dan vóór 31 januari 2021 een mailtje naar interclub@jongewingerd.be.

Sponsors


 

AGENDA · ACTIVITEITEN


Geen geplande activiteiten op de agenda.

In de kijker


Luc Debroux

Regelmatig zetten we één van onze leden ‘In de kijker’ voor een gesprek over De Jonge Wingerd, het tennis en alles wat hem of haar nog lief is. Deze keer is het de beurt aan de stoerste motard van de club: Luc Debroux. 

Jeugdvriendelijke Tennisclub


TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een 'jeugdvriendelijke tennisclub' te mogen noemen.

De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden.


 

Social Media